Adel


genealogie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Adel
Karel De Grote
Website van kareldegrote.nl
http://www.kareldegrote.nl/

Gerelateerd
 • Tweelingzussen ontmoeten elkaar na 78 jaar en veel gebed (..
  De Britse Ann Hunt (78) dook in haar familiegeschiedenis en kwam erachter dat zij een tweelingzus had. Donderdag ontmoetten Hunt en haar zus Elizabeth Hamel...
 • 'We zijn allemaal familie van elkaar'
  Op 7 februari wordt in Alden Biesen de expo ?Eén grote familie? geopend. Centraal staan genetica en genealogie. ?Alle mensen zijn veel meer met elkaar verb...
 • Oude schepen kijken
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Streekmuseum en HKO Ommen zien voordelen in fusie
  OMMEN - Streekmuseum in Ommen en de Historische Kring Ommen (HKO) gaan samenwerken. Het is de bedoeling dat er op korte termijn één bestuur komt boven de twee twee afzonderlijke organisaties.
 • Met James Wood het bos in
  James Wood, de Engelse, in Amerika wonende criticus van ?The New Yorker? hield vorige week in Amsterdam de vierde De Gidslezing, genoemd naar het oudste literaire tijdschrift van Nederland (1837). Is het detail het allerbelangrijkste in de literatuur, zoals Wood beweerde?

 • Privacybeleid