Archieven Utrecht


genealogie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Archieven Utrecht
Amersfoort En Omstreken
Amersfoort En Omstreken
http://www.amersfoort.nl/archiefdienst/index_genealogie.htm

Archief Utrecht
Archief Utrecht
http://www.utrechtsarchiefnet.nl/

Gerelateerd
 • Hulp bij stamboomonderzoek - 0297
  Op maandagavond 5 januari a.s. bent u weer van harte welkom in de “Oudheidkamer” in verenigingsgebouw de Boei in Vinkeveen
 • 25 Jarig bestaan Computerclub Het Groene Hart
  18 April is er weer een computerbijeenkomst en tegelijk vieren wij ons 25 jarig jubileum van de club
 • Nieuw buurtboek Dalen komt uit
  Dalen - Aan de reeks buurtboeken van Dalen is een nieuwe uitgave toegevoegd. Het boek is afgelopen week uitgekomen. Bertus Blaauwgeers en Lucresa Kern beschrijven ditmaal de buurten Hoogehaar, Vossebelt en Veenschapsweg.
 • Watersnood in beeld
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Hoe de genetica de zoektocht naar onze oorsprong verandert
  Onze verre voorouders geven hun geheimen slechts mondjesmaat prijs: in de vorm van een teenbotje daar en een kies ginds. Maar dat is meer dan genoeg wanneer we de genetica erop los laten, zo vertelt Rob Oele.

 • Privacybeleid