Doorzoekbare Databases


genealogie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Doorzoekbare Databases
Digitale Stamboom Amersfoort
Digitale Stamboom Amersfoort
http://amersfoort.digitalestamboom.nl

Digitale Stamboom Eindhoven
Regionaal historisch centrum eindhoven. u kunt hier zoeken in de belangrijkste bronnen voor genealogisch onderzoek die bij ons berusten.
http://eindhoven.digitalestamboom.nl/

Digitale Stamboom Leiden
Digitale Stamboom Leiden
http://leiden.digitalestamboom.nl

Digitale Stamboom R'dam
Digitale Stamboom R'dam
http://rotterdam.digitalestamboom.nl

GenLias
Genlias helpt u bij het uitzoeken van uw stamboom. genlias helps you to research your dutch genealogy.
http://www.genlias.nl/

GeneaData
GeneaData
http://www.geneadata.com

GeneaNet
Geneanet : recherchez vos ancêtres sur la première base de donnée généalogique européenne. publiez votre arbre généalogique et partagez votre généalogie !
http://www.geneanet.org/

Genlias Monitor
Genlias Monitor
http://genliasmonitor.coret.org

Isis Breda
Isis is een genealogische database.
http://www.isis.breda.nl/

Toegang Op Personen (TOP)
Toegang Op Personen (TOP)
http://top.archiefplein.nl/websitepubliek/

Gerelateerd
 • Open dag genealogie Wijhe
  Airplay Radio is het publieke radiostation voor de regio IJsselland met als kernpunt de gemeente Olst-Wijhe. Met als motto 'Altijd bij jou in de buurt', voor de doelgroep 20 tot 40 jaar, de meer jong volwassenen.
 • Met James Wood het bos in
  James Wood, de Engelse, in Amerika wonende criticus van ?The New Yorker? hield vorige week in Amsterdam de vierde De Gidslezing, genoemd naar het oudste literaire tijdschrift van Nederland (1837). Is het detail het allerbelangrijkste in de literatuur, zoals Wood beweerde?
 • Koningsdag Hof van Ram
  HALSTEREN ? De heemkundekring Halchterth houdt op Koningsdag tussen 10.00-17.00 uur een aantal activiteiten in de Hof van Ram, De Beeklaan 29a. Het is mogelijk om onder begeleiding van een gids een rondleiding te maken in het museumgedeelte van de Hof. Ook kan men meer te weten komen over genealogie, archeologie, spinnen en kantklossen, zoals daar in de Hof van Ram door verschillende mensen aan wordt gewerkt. Daarnaast is er muziek van de Beekzangers, die vanaf 14.00 uur zullen optreden. Er worden met authentieke wafelijzers wafels gebakken, die onder het genot van een kopje koffie of thee geproefd kunnen worden. ?
 • Spreekuur genealogie
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Schakeltechnicus NOS: We brachten hem naar een lege studio
  Schakeltechnicus Hans Bezembinder werkt bij de NOS. Hij leidde de indringer naar een lege studio en zorgde dat de camera's draaiden toen hij werd overmeesterd. "Het was heel duidelijk dat het serieus was."

 • Privacybeleid