Genealogie Belgieneuml;


genealogie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Genealogie Belgieneuml;
Gefusilleerden
Gefusilleerden , gedeporteerden en gevangenen van de concentratiekampen in ww ii - les fusillés déportés et prisonniers des camps de concentration de la 2° gm - civilians executed and prisonners of the concentrationcamps during ww ii 17.500 names
http://www.praats.be/gefusilleerdenw02.htm

Genealogie Afd. Gent
Genealogische vereniging in de streek van gent (belgie)
http://www.vvfgent.be/

Genealogie Vlaanderen
Genealogie Vlaanderen
http://www.vcgh.be/

Gerelateerd
 • Groeters: heerlijke ontmoetingen
  BOXMEER - Het Regionaal Bureau voor Toerisme geeft sinds januari 2014 inhoud en uitvoering aan een nieuw toeristisch concept in het land van Cuijk. Belangrijk daarin zijn enerzijds de ontmoetingspunten in de regio en anderzijds de groeters, die overal op pad gaan met belangstellenden, zowel eigen inwoners als gasten van buiten.
 • Foto's gezochtvoor de website voorouders uit de Alblasserw..
 • Ben Affleck wilde slavenhouder niet in beeld als voorouder
  Ben Affleck wilde slavenhouder niet in beeld als voorouder | NOS
 • Stamboom onderzoek
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Open dag genealogie bij Historische Vereniging Wijhe
  Airplay Radio is het publieke radiostation voor de regio IJsselland met als kernpunt de gemeente Olst-Wijhe. Met als motto 'Altijd bij jou in de buurt', voor de doelgroep 20 tot 40 jaar, de meer jong volwassenen.

 • Privacybeleid