Regionaal


genealogie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Regionaal
Adriaen Snoerman Fonds
De stichting adriaen snoerman fonds stimuleert het historisch en genealogisch onderzoek in de plaatsen loon op zand en udenhout door het publiceren van bronmateriaal op hun website.
http://www.snoerman.org

Alblasserwaard.nl
Alblasserwaard.nl
http://www.alblasserwaard.nl/

Amelander historie
Op deze website staan veel historische artikelen, oude foto\'s, boeken en genealogische gegevens van het eiland Ameland. Naast interesse wekken voor de rijke Amelander historie zien we het toegankelijk maken van de historie als één van onze kerntaken. Zo werken we samen met de Amelander musea in het digitaal toegankelijk maken van hun collecties. Kortom, Amelander historie is het startpunt voor geïnteresseerden en onderzoekers naar de Amelander geschiedenis.
http://www.amelanderhistorie.nl

Brabantse Families
Brabantse Families
http://case23.com/history23/index.htm

Coevorder Stambomen
Coevorder Stambomen
http://www.home.zonnet.nl/coevorderstambomen/

Genealogie In De Achterhoek
Genealogie In De Achterhoek
http://genealogiedomein.nl

Genealogie In Groningen
Genealogie In Groningen
http://www.genealogiegroningen.nl

Genealogie In Limburg
genealogie website voor limburg (belgië en nederland). met o.a stambomen, weblinks, bidprentjes, genealogiën, bronbewerkingen...
http://genealogie-limburg.net

Genealogie In Ter Aar
Genealogie In Ter Aar
http://www.angelfire.com/ga/digit/

Genealogie Zuid Holland
Genealogie Zuid Holland
http://genzh.lansingh.net

Geneaweb
Geneaweb
http://www.geneaweb.nl

Gooiers
Gooiers
http://gooijer.netfirms.com

Noord Hollandsche Huwelijcken
Noord Hollandsche Huwelijcken
http://genea.pedete.net/

Terschelling DNA
Genealogie terschelling - schylge dna
http://www.home.zonnet.nl/terschellingdna/

Vriezenveners.nl
Vriezenveners.nl
http://www.vriezenveners.nl/

Gerelateerd
 • Oude schepen kijken
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Lezing over Eerste Wereldoorlog
  Den Helder - Hans Walrecht verzorgt maandag 27 oktober een lezing over de Eerste Wereldoorlog. De Helderse Volksuniversiteit organiseert de avond. Aan de hand van acht bezochte plaatsen langs het West
 • In memoriam Lammert Jansen 1917-2014
  Elburg - Op oudejaarsavond is op de hoge leeftijd van 97 jaar ons dierbare erelid Lammert Jansen overleden. Met hem stierf de laatste visser van Elburg die nog beroepsmatig op de Zuiderzee heeft gevist.
 • Familiegeschiedenis centraal op Famillement in Leiden
  Het napluizen van je familiegeschiedenis is hot. Dat blijkt wel uit het feit dat bijna tachtig organisaties en projecten deelnemen aan het Famillement, woensdag 8 oktober in de Leidse Hooglandse kerk.
 • Familie Hogewoning bereidt zich voor op jubileumbijeenkomst
  ?Heet jij Hogewoning? Nou dan woon je zeker hoog!?. Een flauw grapje dat menigeen met die naam weleens heeft moeten aanhoren. Maar, er schuilt een kern van waarheid

 • Privacybeleid