V


genealogie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
V
Valk - Van Der
Valk - Van Der
http://www.falcon.demon.nl/

Veldeman
Genealogie veldeman 1597-1900 in zele, lokeren, eksaarde & wachtebeke. beroepen, eigendommen, aktes…
http://www.angelfire.com/space/billiet/Stbo_Veldeman/Homepage_Veldeman_overzicht.htm

VerMolen
VerMolen
http://www.vermolenpagina.nl

Verhagen Mulder
Verhagen Mulder
http://www.verhagen-mulder.nl

Veringa
Veringa
http://www.veringa.org

Vermeulen
Dit is de site van vincent vermeulen, met mijn fotografie gedeelte en genealogie pagina van vincent vermeulen stamboom onderzoek naar onderanderen de volgende namen: vermeulen, burger, drent, van houdt, wiercx, sijbes, zijstra, wijnsema, tack, thielen en vele anderen
http://www.vvermeulen.nl

Vette - De
Vette - De
http://www.de-vette.nl

Veur - Van Der
Veur - Van Der
http://www.vanderveur.com

Vinkenburg
Vinkenburg
http://www.vinkenburg.nl/vinkenburg.html

Vliet - Van Der
Van der vliet online - centraal station is het startpunt voor de volgende sites: van der vliet online - genealogie (kwartierstaten en parentelen van de families van der vliet, woudstra, ramaker en kootstra) en van der vliet online - de onthaasting (het leven op en rond ons boerderijtje).
http://www.vandervliet-online.com

Vonck
Vonck
http://www.vonck.nl/genealogie/index.html

Vorle - Van De
Joost vorle venray stamboomonderzoek louis rutten bidprentjes stels steels vloet linders roffers versteegen schwachöfer zwakhoven swackhouwer swaghoven zwakhalen schwachöfen
http://www.vandevorle.nl

Vreeman
Vreeman
http://www.m-vreeman.nl

Vries - De
Vries - De
http://kibrahacha.com/stories/gen

Vuyk
Genealogie van de naam vuyk ook bekend als vuyck, vuijk en fuik. de naam komt van oorsprong, zover ik kan achter halen, vanaf 1520 uit het gebied tussen kralingen (cralingen), bergschenhoek (aen den hoek) en berkel.
http://www.vuyk.org/genealogie/

Gerelateerd
 • Spreekuur genealogie
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • Hulp bij stamboomonderzoek de Boei in Vinkeveen - 0297
  Op maandagavond 2 februari a.s. bent u weer van harte welkom in de “Oudheidkamer” van verenigingsgebouw de Boei in Vinkeveen
 • Open dag genealogie Wijhe
  Airplay Radio is het publieke radiostation voor de regio IJsselland met als kernpunt de gemeente Olst-Wijhe. Met als motto 'Altijd bij jou in de buurt', voor de doelgroep 20 tot 40 jaar, de meer jong volwassenen.
 • 25 Jarig bestaan Computerclub Het Groene Hart
  18 April is er weer een computerbijeenkomst en tegelijk vieren wij ons 25 jarig jubileum van de club
 • Inloopspreekuur stamboomonderzoek
  Alphen aan den Rijn - Historische Vereniging Alphen aan den Rijn organiseert op zaterdag 10 januari een inloopmiddag voor mensen die interesse hebben in onderzoek naar hun voorouders.

 • Privacybeleid