Start Genealogie


genealogie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Start Genealogie
Homepages Stam Maken
Homepages Stam Maken
http://www.anneveldt.com/gen

Stamboom Maken
Stamboom Maken
http://www.pro-gen.nl

Stamboomfamilie
Stamboom familie - lees meer over uw achternaam, genealogie en uw stamboom - en hoe u er een kan opstellen. genealogisch onderzoek naar uw familie - hoe begin je?
http://www.stamboomfamilie.nl

Gerelateerd
 • Open dag genealogie Wijhe
  Airplay Radio is het publieke radiostation voor de regio IJsselland met als kernpunt de gemeente Olst-Wijhe. Met als motto 'Altijd bij jou in de buurt', voor de doelgroep 20 tot 40 jaar, de meer jong volwassenen.
 • 2015 is een jubileumjaar vol activiteitenHet Puttens Histo..
  Putten Elspeet Garderen Nijkerk Uddel Voorthuizen
 • Mees Thomas is een multi-talent !
  VLAARDINGEN - Tekenen, fotograferen, het maken van muziekvideo?s, korte films en documentaires, historisch onderzoek doen en ook nog met grote regelmaat voor de klas staan. Het is maar een kleine greep uit de creatieve activiteiten die de 29 jarige Thomas Hiensch en zijn broer Henk ondernemen als eigenaars van Hienschkunst . De schrijversaspiraties van Thomas hebben ook nog eens geleid tot de uitgave van zijn inmiddels tweede kinderboek uit een reeks over de muisjes Peper en Zout. Hierin c...
 • Mormonenkerk: grondlegger was polygaam met tienermeisje
  Na ruim anderhalve eeuw van stilzwijgen geeft de mormonenkerk toe: profeet en grondlegger Joseph Smith had meerdere vrouwen. Tenminste één daarvan was een veertienjarig meisje. De Amerikaan Smith ... - Mormonenkerk: grondlegger was polygaam met tienermeisje - Religie & filosofie, Mormonen
 • Inloopspreekuur stamboomonderzoek
  Alphen aan den Rijn - Historische Vereniging Alphen aan den Rijn organiseert op zaterdag 10 januari een inloopmiddag voor mensen die interesse hebben in onderzoek naar hun voorouders.

 • Privacybeleid