Familie Verenigingen


genealogie.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Familie Verenigingen
André De La Porte
André De La Porte
http://www.pieter.adlp.nl/stichting/index.html

Berith Salom
Berith Salom
http://www.berithsalom.nl

Boissevain
Information of the boissevain family and the boissevain foundation. the boissevain foundatation was founded in 1967 and is a continuation of the boissevain family association, founded in 1934. informatie over de familie boissevain en de boissevain-stichting, de in 1967 opgerichte voortzetting van het in 1934 opgerichte familieverband der boissevains.
http://www.boissevain.net

Lange - De
Lange - De
http://www.delangevanbergen.nl/genealogie/Famver.htm

Meihuizen
Meihuizen
http://www.meihuizen.dds.nl

NaamVereniging Hollander
Officiële site van de naamvereniging hollander. de vereniging staat open voor naamdragers hollander, hun aanverwanten of andere belangstellenden. als algemene doelstelling geldt het bevorderen en verrichten van genealogisch onderzoek, zoals het samenstellen van stambomen en geschiedenissen betreffende alle families die de naam hollander dragen.
http://www.naamvereniginghollander.nl

Overzicht FamilieVerenigingen
Overzicht FamilieVerenigingen
http://www.home.zonnet.nl/wim.hollander/famver.htm

Rij - Van
De familie van rij online. de familiestichting van rij heeft tot doel het onderzoeken van de familiegeschiedenis, het in stand houden van een familiearchief en het bevorderen van de contacten tussen familieleden.
http://www.van-rij.nl/

Schuit - Schuyt - Schuijt
Schuit - Schuyt - Schuijt
http://www.schuit.info

Stichting Stamboom Moeskops
Moeskops, moeskopsen en moeskopperij. op deze site kunt u alles te weten komen over de moeskops stamboom. met o.a. nieuws, informatie en foto's.
http://www.stamboommoeskops.nl

Stienen
Stienen
http://www.stienen.nl/

Verschoor
Webpagina's over forten, genealogie, geschiedenis, heraldiek, kalenders (tijdrekeningen), kastelen, portalen en zoekmachines, stamboomonderzoek, voornamen.
http://www.verschoornet.nl/

Gerelateerd
 • Smullen van verhalen uit het verleden
  ALBLASSERWAARD - In de nieuwe serie ?Terug in de tijd?? laten we de lezers maandelijks kennismaken met interessante en mooie verhalen uit het archief en de bibliotheek van de Historische Vereniging West-Alblasserwaard (HVWA). Het eerste artikel wordt op woensdag 8 april gepubliceerd.
 • 'We zijn allemaal familie van elkaar'
  Op 7 februari wordt in Alden Biesen de expo ?Eén grote familie? geopend. Centraal staan genetica en genealogie. ?Alle mensen zijn veel meer met elkaar verb...
 • Lezing over Eerste Wereldoorlog
  Den Helder - Hans Walrecht verzorgt maandag 27 oktober een lezing over de Eerste Wereldoorlog. De Helderse Volksuniversiteit organiseert de avond. Aan de hand van acht bezochte plaatsen langs het West
 • Open dag genealogie bij Historische Vereniging Wijhe
  Airplay Radio is het publieke radiostation voor de regio IJsselland met als kernpunt de gemeente Olst-Wijhe. Met als motto 'Altijd bij jou in de buurt', voor de doelgroep 20 tot 40 jaar, de meer jong volwassenen.
 • Historisch Velsen (43): Kasteel Adrichem
  Al in de 8e eeuw is er sprake van een versterkte hoeve ?Adrichem?. Het is niet duidelijk of er verband bestaat tussen deze hoeve en het kasteel wat in de 2e helft va

 • Privacybeleid